Zimska služba JKP „Čistoća“ spremna za sve vremenske uslove

ЈКП „Чистоћа“ Нови Сад данас је представницима Града Новог Сада презентовала возила и уређаје у оквиру традиционалне Смотре зимских служби.

– Сва возила и машине неопходне за рад наше Зимске службе спремно дочекују евентуалне падавине. Током протеклих годину дана возни парк Зимске службе је обогаћен са два нова трактора, једним ЈЦБ ровокопачем-багером, једним великим камионом, малим “боб-цат” утоваривачем и два мултифункционална возила. По програму рада, на улицама Новог Сада током снежних падавина је 21 возило, а у случају већих падавина тај број се повећава сходно потребама – поручио је директор ЈКП „Чистоћа“ Владимир Зеленовић.

Радници и комплетна механизација Зимске службе ЈКП “Чистоћа” раде током снежних падавина без прекида на рашчишћавању центра Града Новог Сада, прилаза пешачким прелазима и формирању пешачких стаза у улицама које су обухваћене програмом нашег рада. Наше предузеће, пре свега, ради чишћење површина тротоара и формирање пешачких стаза, као и чишћење центра града.

Зимска служба ЈКП „Чистоћа“ је у сталној координацији са осталим зимским службама градских јавно-комуналних предузећа и спремна је и за обилније падавине.