Јесења акција уклањања кабастог отпада по месним заједницама

Кабасти отпад је отпад већих габарита који се налази у кући (намештај, електрични апарати, прозори, врата итд), а који је забрањено бацати у контејнер. У току је акција јесењег уклањања кабастог отпада по месним заједницама за 2023. годину. У оквиру сваке месне заједнице наведени су датуми и тачан списак улица где ће бити постављени контејнери од 5 м3 . Апелујемо на суграђане да искористе ову акцију како се кабасти отпад не би гомилао на јавним површинама.

Овим путем обавештавамо суграђане да се у данима ван наведеног распореда ова услуга наплаћује те уколико желе да изнајме велики контејнер од 5 м3 у који ће одложити свој крупни отпад из домаћинства, потребно је да нам се јаве на број телефона 0800/021-029 у времену од 8 до 13 часова сваког радног дана, како би се са надлежним пословођом договорили о термину постављања контејнера.

Цена изнајмљивања великог контејнера износи 3.245,00 динара са ПДВ-ом. Наши радници постављају контејнер на адреси коју наведете и односе га следећег дана.

Датуме постављања контејнера у месним заједницама можете погледати на линку који следи: https://www.cistocans.rs/wp-content/uploads/2023/10/Akcije-LOKACIJE-JESEN-2023-1.doc