Чистоћа почиње са интензивном дезинфекцијом раскрсница и тротоара

Јавно комунално предузеће „Чистоћа“ Нови Сад у наредном периоду ће интензивно радити дезинфекцију новосадских раскрсница и тротоара, у дневном и ноћном режиму.

– Будући да су заштитне мере поново појачане, наше екипе ће бити на улицама у све три смене и радићемо на дезинфекцији свих најважнијих раскрсница, тротоара и пешачких прелаза. Такође, интензивираћемо и прање и дезинфекцију контејнера и контејнерских места на територији целог града и приградских насеља, са чим нисмо ни престајали – поручио је директор ЈКП „Чистоћа“ Владимир Зеленовић.

Током рада, све наше чистилице и цистерне за прање улица, користиће у свом раду средство за дезинфекцију које нам је уступило ЈКП „Водовод и канализација“. Обавештавамо суграђане и да ће наредних дана, без обзира то какве мере буду уведене од стране државе у склопу пандемије корона вируса, екипе Службе за сакупљање и транспорт отпада радити по редовном програму рада.

Неће бити кашњења, нити застоја, отпад ће се у Новом Саду односити једнаком динамиком као и у свакодневном режиму. Служба јавне хигијене радиће такође редовно.