Преузмите канте, немојте правити дивље депоније

ЈКП “Чистоћа” апелује на мештане насеља на сремској страни града, у којима су велики контејнери уклоњени и замењени појединачним кантама, да своје смеће не одлажу на места на којима су до сада били постављени контејнери.Будући да је наше предузеће недавно набавило два нова мала камиона-аутосмећара, велики број улица у насељима Рибњак, Петроварадин (Пуцкарош), Сремска Каменица, Лединци и Боцке, сада је доступно и у њима се кућно смеће може износити у кантама које радници ЈКП “Чистоћа” редовно празне.

Становници поменутих насеља који до сада нису имали канте за смеће, могу да преузму те посуде у седишту ЈКП „Чистоћа“ на Сентандрејском путу број 3, а потребно је да понесу са собом последњи плаћени рачун обједињене наплате за комуналне услуге.

Наглашавамо да се ова информација односи ИСКЉУЧИВО на оне који до сада нису имали канте за смеће и на нове кориснике услуга ЈКП „Чистоћа“.

Корисници који су тек уврштени у систем плаћања услуга ЈКП „Чистоћа“ треба да оду у ЈКП „Информатика“ и да преузму потврду о томе, са којом могу да добију канту за смеће за свој објекат.

Прецизан распоред улица чији станари треба да дођу у ЈКП “Чистоћа” по канте за смеће, може се погледати овде – Списак улица за замену канти