Протекле недеље уклоњено 250 кубика смећа са дивљих депонија

Интензивне акције уклањања дивљих депонија са градских и приградских улица настављају се и ових дана, а наше екипе су у протеклој недељи уклониле 250 кубика отпада са више десетина локација.

– Због великог броја дивљих депонија, које одређени број несавесних грађана прави свакодневно, по ко зна који пут апелујемо на Новосађане да прописно одлажу смеће и помогну нам у очувању чистоће нашег града. Када је реч о крупном и кабастом отпаду, у току је и редовна акција одвожења те врсте отпада по распореду који се може погледати на нашем сајту и Фејсбук страници, као и у локалним медијима. Подсећамо, сви грађани могу крупни и кабасти отпад да одложе бесплатно на Градској депонији у било које доба дана – поручио је директор ЈКП “Чистоћа” Владимир Зеленовић.

Акције уклањања дивљих депонија се одвијају свакодневно, о чему сведоче фотографије које можете погледати и у прилогу овог мејла.

ЈКП “Чистоћа” овом приликом се захваљује ЈКП “Пут” и ЈКП “Градско зеленило”, чије екипе нам редовно помажу приликом уклањања крупног и кабастог отпада са контејнерских места.