Отежано одношење смећа на сремској страни

Услед снежних падавина које трају од јуче поподне, у деловима насеља на сремској страни града јуче и данас отежано је одношење смећа.

dsc_0175Због немогућности проласка камионом, на пражњење чекају канте у улицама Милице Стојадиновић Српкиње, Партизанској, Светозара Марковића и Школској у Буковцу, затим у улицама Малина, Јагода, Сремачка, Мирна, Мајданска, Зелени венац, 23. Октобра, Ђуре Јакшића, Николе Тесле, Поп Владе Зечевића, Староиришки пут, Партизанска, Сремска, Др Бранка Манојловића, Гробљанска, Васе Стајића и Митра Урошевића Ристе у Сремској Каменици, као и у насељу Шаран у Петроварадину.

У свим улицама у поменутим насељима смеће ће бити однесено чим се саобраћајнице рашчисте и створе се оптимални услови за пролазак камиона-аутосмећара. До тада, захваљујемо се суграђанима за стрпљење.

Када је реч о територији Града Новог Сада и осталих приградских насеља, контејнери и канте се празне редовном динамиком и на време.

zimska-sluzba-limanРадници и комплетна механизација Зимске службе ЈКП „Чистоћа“ су на терену и раде без прекида на рашчишћавању центра Града Новог Сада, прилаза пешачким прелазима и формирању пешачких стаза у улицама које су обухваћене Програмом нашег рада.

Сви прилази и стазе су адекватно третирани, а активирана је комплетна служба са 147 радника и неопходном механизацијом. Зимска служба ЈКП „Чистоћа је у пуној приправности и у сталној координацији са осталим зимским службама новосадских јавно-комуналних предузећа.