Зимска служба све време на терену

Комплетна механизација Зимске службе ЈКП “Чистоћа” и 150 радника, раде током снежних падавина без прекида на рашчишћавању центра Града Новог Сада, пешачких прелаза, прилаза пешачким прелазима и формирању пешачких стаза у улицама које су обухваћене програмом нашег рада.

zimska-sluzba2Све површине које третира Зимска служба ЈКП “Чистоћа” су проходне. Радници Зимске службе нашег предузећа су на терену провели целу ноћ, а дежурство је на снази док год трају падавине. Укључена је и механизација, састављена од комбинованих радних возила, трактора и великих отворених камиона.

Зимска служба ЈКП „Чистоћа“ је спремна и за обилније падавине. Временске прилике тренутно не утичу на редован програм одржавања јавне хигијене у Новом Саду, као ни на одношење смећа.

Служба за одношење смећа отежано ради у насељима на сремској страни града. Чим се за то стекну услови и улице буду проходне, са свих локација ће смеће бити однешено. Ова служба ће и за викенд радити у режиму рада за радни дан.

Зимска служба ЈКП “Чистоћа” је у сталној координацији са осталим зимским службама новосадских јавно-комуналних предузећа.