Електрично возило ЈКП „Чистоћа“ на „Беби Егзиту“

ЈКП „Чистоћа“ и ове године учествује на манифестацији „Веби Егзит“, која се одржава данас и сутра на Петроварадинској тврђави.

Посебна атракција је наше еколошко возило на електрични погон које грађани могу видети данас и сутра од 15 – 19 часова на Главном платоу Тврђаве.

Као друштвено одговорно предузеће, „Чистоћа“ традиционално активно учествује у програму „Беби Егзита“, а ове године смо представили нашим грађанима еколошко возило за пражњење корпи и чишћење, које се покреће на електричну енергију.  Захваљујући добром дизајну ова возила су једноставна за употребу, могу да се користе на мање доступним површинама, што значајно побољшава и убрзава рад нашим екипама на терену.

Осим електричног возила, са којим ће наши радници празнити корпе, поставили смо и додатних 60 мобилних корпи за отпадке и један велики отворени контејнер са десне стране улаза на плато Тврђаве иза рампе, код семафора.

Иначе, додатно ангажовани тимови службе Јавне хигијене јуче су детаљно уредили простор Градића, свих прилаза тврђави, травнатих површина и пешачке зоне. До понедељка је појачано одржавање хигијене у читавом комплексу Петроварадинске тврђаве.